Abstract-formulier Keynote

KieN-CongreS | Een Friese wind door Jeugdzorg

Je bent uitgenodigd om tijdens ons jubileumcongres ‘Een Friese wind door Jeugdzorg’ op 23 maart 2023 in De Harmonie te Leeuwarden een bijdrage te leveren. Denk bijvoorbeeld aan een lezing, inleiding, workshop of presentatie.

De gegevens van dit formulier zijn noodzakelijk om accreditatie aan te vragen bij de beroepsverenigingen binnen de zorg. Om deze reden hebben we jouw gegevens en aanvullende informatie nodig.

De beoogde beroepsverenigingen zijn:

SKJ, FGzPt, VGCt, V&VN, LV POH-GGZ, NVvPO, NVvP, VEN, NIP, NVO, FVB, VSR, NVRG

Gegevens spreker:

Werkzaamheden spreker

Upload dan hier je bedrijfslogo en profielfoto (meerdere bestanden mogelijk). Gewenste formaat: png of pdf (voorkeur zo groot mogelijk)

Presentatie

Liefst zo beknopt mogelijk.
De inhoud is al bekend, mocht je hierin wijzigingen of aanvullingen hebben, zet het dan hier neer. Niet meer dan 5 zinnen!
Niet meer dan 5 zinnen!
De spreker overhandigt haar/zijn hand-outs aan KieN zodat deze na het congres op de website kunnen worden geplaatst. De spreker gaat wel/niet akkoord met publicatie van de hand-outs op de website van KieN
De spreker gaat wel/niet akkoord * met publicatie van foto’s en filmmateriaal op de website van KieN

Ter informatie

Vergoedingen

De spreker ontvangt een vergoeding van xxx euro voor zijn/haar bijdrage en een gratis deelname aan het gehele congres.

Daarnaast kunnen reiskosten gedeclareerd worden (kilometers ad € 0,19 per km., treinkaartje op basis van 2de klas, taxivergoeding vervoer binnen Leeuwarden)

Declaratie

De spreker stuurt kopieën van de gemaakte kosten naar eenfriesewind@kien.nu. Betaling van de vergoeding gebeurt per bank.

Verblijf tijdens congres

De spreker kan de hele dag gratis deelnemen aan het congres. Aanspreekpunten zijn Charlotte van der Wall en Nynke Boonstra

Annulering

Mocht het nodig zijn om wegens onvoorziene omstandigheden je voordracht te moeten annuleren, dan dien je zo snel mogelijk (uiterlijk 24 uur van tevoren) contact op te nemen met Charlotte van der Wall (0621633272) of Nynke Boonstra (0622678011). Indien de spreker niet op het congres verschijnt zonder tegenbericht vooraf zullen de gemaakte kosten die daaruit ontstaan op de spreker worden verhaalt.

Versturen

De spreker bevestigt hiermee dat zij/hij een unieke presentatie zal geven, toegespitst op de deelnemers van het Jubileumcongres.
Krabbel hier je handtekening
reCAPTCHA is required.

eenfriesewind.nl maakt gebruik van cookies om je beter te informeren en om je bezoek eenvoudiger te maken.